Stefan van den Helder. Oprichter Helder Infra Service.

Mijn naam is Stefan van den Helder. Oprichter & naamgever van Helder Infra Service.

Dat laatste woord is belangrijk. We leveren service als in ‘een dienst leveren’; en we leveren gewoon heel goede service. Om ons te onderscheiden.

Mijn werk is een ambacht. En daar komt veel bij kijken. Daarom werk ik ook gewoon mee. Je hebt wiskundig inzicht nodig. Je werkt buiten aan het project. Én binnen als er een offerte gemaakt moet worden.

Op locatie kijk ik eerst wat de juiste afmetingen zijn en onderzoek ik welke materialen er nodig zijn. Natuurlijk kijk ik ook wat de ondergrond is; en is die ondergrond wel geschikt voor het project dat u als klant wil realiseren?

Bij tuinaanleg zijn de hoogtes belangrijk. Moet er afgegraven worden of moet er een hoogteverschil worden overbrugd? 

Is het een nieuwbouwproject of een bestaande tuin? Wat wil de klant met de beplanting bereiken? Wat doen we met de afwatering nu klimaatinvloeden heftiger worden?

We werken voor particulieren en bedrijven. Voor iedereen die zijn pand of paleis wil verfraaien. We leggen tuinen, opritten, terrassen en tuinpaden aan. En gaan indien nodig ook de grondwerken en riolering niet uit de weg.

Mijn naam is Stefan van den Helder.  Van Helder Infra Service. Aangenaam!

Anders dan anderen

Kwaliteit

Als je iets kan, dan wordt je stratenmaker. Want dan kan je rekenen, ken je de wensen van je klant, weet je precies wat het kost. En heb je eer van je werk.

Helder & duidelijk

Afspraak = afspraak. We maken met de klant de uitgangspunten helder. Dan weten wij én u wat het resultaat zal zijn en dat tegen de juiste prijs.

Heldere prijs

Wij willen en kunnen niet de goedkoopste zijn. Wel de beste. In uitvoering. In voor- en nazorg. Uw geld waard. Zodat klanten levenslange fans worden. En blijven.

Heldere planning

We maken samen een planning. Die sluitend is en al uw wensen mee neemt. Dan weet u wat het gaat kosten. Dus heeft u onderweg nog kleine wensen. Maak dat helder!

Aan de slag? Aan de slag!